Dörrar
Fönster
Fasta partier
Tillbehör Tillbehör
Referenser
Logga in Logga in
Kontakta oss

Inglasningar

Längtar du också efter att förlänga den sköna sensommaren eller få njuta av en kopp kaffe i vårsolen och plantera dina penséer redan när snödropparna börjar titta upp?

En inglasning av altan eller inglasning av balkong kan då ge dig det där extra uterummet som annars lätt blir ett tråkigt förråd som ska städas när vintern på allvar släppt sitt grepp. Kanske har du redan ett uterum i form av ett gammalt öppet lusthus på tomten eller enkel stenlagd uteplats. Varför då inte lyxa till ditt hem och ge det ytterligare en dimension med en inglasning av ditt öppna uterum?

Aluline erbjuder inglasningar av mycket hög kvalitet till alla typer av uterum. Då vi har varit verksamma i branschen sedan 1992 besitter vi såväl hög kompetens som lång erfarenhet och hjälper dig gärna med allehanda frågor – från planeringsstadiet till den färdiga produkten.

Dina unika mått – vår standard

Vi erbjuder måttanpassade lösningar efter dina egna behov och önskemål. Därmed behöver du inte förhålla dig till några färdiga standardmått. Du som kund är alltid vårt främsta fokus och vårt motto är att leverera en inglasning till ditt uterum, balkong eller altan som passar just dina mått.

Med kvalitet och finess

När du beställer en inglasning av oss får du en av marknadens mest beprövade produkter. Måtten anpassas alltid efter ditt blivande uterums förutsättningar. Dörrar och fönster måttanpassas så att de blir lika stora i varje öppning.
Som grädde på moset har vi en unik låsmekanism som ger dig inbyggd automatisk låsning när du öppnar och stänger dina glaspartier – den enda i sitt slag på den svenska marknaden. I och med att vi själva tillverkar alla produkter kan vi även lösa de flesta önskemål och specialanpassningar.

Du är alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar.

Mail: order@aluline.se
Telefon: 0290-20920
Hästskovägen 1
813 33 Hofors

Inget onödigt krångel

Vi är måna om att du ska få det allra bästa resultatet utan onödigt krångel. Därmed är våra produkter både enkla att beställa och enkla att anpassa och montera. Om något med tiden blivit slitet och behöver bytas skickar vi dig snabbt rätt reservdel. Då alla ordrar sparas kan vi även ta fram detaljerad information om din order. Har olyckan varit framme och exempelvis en glasruta gått sönder hittar vi lätt vilken typ av glas du behöver – oavsett när du köpte din inglasning.
Under ”tillbehör” finner du såväl reservdelar som olika tillbehör. Om du ändå inte hittar vad du söker är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram det du behöver.

Beställning och kontakt

Aluline finner du i Hofors där vi har egen tillverkning av inglasningar och fönster i aluminium. Vi levererar måttanpassade inglasningar, dvs öppningsbara eller fasta fönster och dörrar över hela Sverige.
Våra produkter finns att beställa direkt från vår hemsida. 
Vi står gärna till ditt förfogande med vår expertis i allehanda frågor kring din inglasning.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Mail: order@aluline.se
Telefon: 0290-20920
Hästskovägen 1
813 33 Hofors

Till toppen