Dörrar
Fönster
Fasta partier
Tillbehör Tillbehör
Referenser
Logga in Logga in
Kontakta oss

Måttanpassad inglasning till uterum

Vad passar bättre när du vill förlänga sommaren än ett inglasat uterum? Det kan till exempel vara en enkel terrass, en öppen uteplats eller ett gammalt lusthus ute i trädgården. Möjligheterna är många och i och med att vi har vår egen tillverkning kan vi skräddarsy den lösning som passar just dina specifika behov och önskemål.

När du planerar ditt inglasade uterum är det alltid bra att ta hänsyn till den omgivande miljön. Ska det vara helt eller delvis inglasat, hur mycket insyn kommer det att bli och hur passar det ditt hus?
Har du frågor kring planering, mått, material, hur du bör tänka med mera är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi på Aluline besitter hög kompetens och har många års erfarenhet i branschen – vårt mål är att ge dig exakt den inglasning du önskar, med hög kvalitet från första kontakt till färdig produkt.

Med en inglasning från oss kan du utnyttja vår svenska sommar maximalt – från att sitta utomhus även regniga och blåsiga dagar till att förlänga de korta sommarmånaderna med några välbehövliga veckor.

När du beställer en inglasning av ditt uterum från oss får du:

Beställning och kontakt

Du lägger enkelt och smidigt din beställning via vår hemsida.
Har du frågor och funderingar hjälper vi dig gärna med allt från planering och råd kring inglasning av ditt uterum till order av densamma.
Du finner oss i Hofors men vi levererar givetvis alla slags inglasningar över hela Sverige.

Varmt välkommen att kontakta oss nu!

Mail: order@aluline.se
Telefon: 0290-20920
Hästskovägen 1
813 33 Hofors

Till toppen